Informació adicional

Preus

El preu per l’assistència als blocs formatius a Sabadell és de 25 euros per persona i serà sempre presencial. Això inclou la participació presencial a les sessions al Mala Peça i l’accés als materials de la plataforma d’aprenentatge.

Per aquelles persones sòcies de la llibreria Mala Peça o d’alguna associació o cooperativa membre de Centdeu aquest bloc té un preu de 12,5€.

El preu per l’assistència als dos blocs i a la sortida és de 100 euros per persona. Això inclou la participació presencial a les sessions, l’accés als materials de la plataforma d’aprenentatge, l’allotjament de dues nits durant la sortida i les visites i càpsules durant els dies de la sortida. Cal tenir present que aquest allotjament serà en habitacions compartides. Aquest curs es fa sense ànim de lucre, en funció de les inscripcions podrà, o no, cobrir-se alguna despesa addicional. Considerem que cal afegir que el desplaçament es farà coordinant els vehicles dels assistents.

No és possible assistir només al bloc de la sortida.

Si la teva situació econòmica et dificulta assumir les despeses del curs fes la inscripció indicant-nos-ho a observacions i ens posarem en contacte amb tu per veure quines opcions tenim.

Per tal d’inscriure’t cal omplir el formulari d’inscripció del lloc web i et farem arribar les dades de pagament per transferència bancària.