Sortida per visitar experiències d’Euskal Herria

El bloc de sortida està concebut per ampliar i contrastar empíricament la formació que farem en bona part del primer bloc.

Amb l’experiència d’Hernani Burujabe (Hernani Sobirà) com a punta de llança, Euskal Herria és un laboratori molt interessant d’experiències municipalistes. Des de propostes d’impuls públic fins a projectes nascuts de l’autoorganització social o l’economia transformadora.

Diumenge 24 de març a al tarda donarem la benvinguda a les assistents a Donosti, amb una introducció sobre la situació de la relació entre les finances ètiques i els projectes que s’estan impulsant – i que coneixerem els dies següents – a EH i quin paper hi juga l’administració en tot plegat.

Dilluns 25 coneixerem en profunditat el projecte Hernani Burujabe, on hem preparat trobades amb representants tècnics i polítics del procés. Al vespre també podrem conèixer Labore i la seva vinculació amb l’administració local d’Oiartzun.

Dimarts al matí, ja de tornada, ens aturarem al Geltoki d’Iruña per parlar del projecte amb els seus responsables i saber de prop quina relació i suport han rebut de l’administració local d’una gran ciutat com pot ser Iruña.